Laadpaal installeren AVT Installaties Dordrecht
Dordrecht

Laadpaal installeren in Dordrecht? Wij bieden graag passende groene oplossingen

Een laadpaal thuis in Dordrecht laten installeren? Onbezorgd uw elektrische auto op kunnen laden? AVT Installaties is inmiddels al vele jaren actief op het gebied van laadstroomvoorzieningen voor elektrische auto’s. Wij bieden passende groene oplossingen voor zowel zakelijke als particulieren klanten. Onder onze klanten staan wij bekend om ons eerlijke advies, vakkundige installatie en een klasse service. Wat u ook kiest, dit is wat wij bieden. Naast laadpalen kunnen wij zonnepanelen installeren. Hiermee wordt uw leven nog groener. Met zonnepanelen kunt u namelijk uw auto gratis opladen. Lekker voor het milieu en uw portemonnee. Heeft u één of meerdere laadpalen nodig? Neem contact op voor meer informatie en/of een offerte.

Laadpaal installeren bij u thuis

Indien u de trotse bezitter bent van een elektrische auto is het handig om thuis over een eigen laadpaal te beschikken. Op deze manier hoeft u niet naar een laadpunt bij u in de buurt. Uw auto laadt ’s nachts op zodat u de volgende ochtend weer weg kunt rijden. Het installeren van een laadpaal kunt u het beste aan een professional overlaten. Graag verzorgen wij dit voor u in Dordrecht. Wij zorgen voor:

  • Het leggen van de kabels
  • Het installeren van de laadpaal
  • Het gereed maken van de meterkast

Bent u benieuwd of uw tuin, garage of oprit geschikt is voor een laadpaal? Wij komen graag bij u langs.

Laadpaal installeren inclusief aansluitingen

Ook bijdragen aan een groene toekomst? Begin dan met elektrisch rijden. Als specialist in zonnestroomsystemen en accu’s beschikken wij over kennis van laadpalen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en verzorgen vakkundige installaties, inclusief aansluitingen. In Dordrecht bieden wij laadpalen aan voor iedere elektrische auto. Graag laten wij u zorgeloos elektrisch rijden!

Laadpaal in Dordrecht laten installeren voor veilig en snel laden

Laadpalen installeren zodat het opladen van uw auto ook gewoon thuis kan. Interesse? Wij bekijken graag uw persoonlijke situatie. Wat voor elektrische auto heeft u? Waar parkeert u de auto? Welke locatie is geschikt voor het opladen van de auto? Na advies op maat verzorgen wij de complete installatie, inclusief graven, bekabeling, montage en aansluiten.

Neem contact op

AVT Installaties logo
AVT Installaties

Stel uw vraag

Laadpaal installeren | Dordrecht

© AVT Installaties 2020 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM