Laadpaal installeren AVT Installaties
Laadpaal installeren

Laadpaal installeren? AVT Installaties is de professional in laadpaalvoorzieningen

Laadpaal laten installeren? AVT Installaties levert en installeert laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s bij u thuis of op kantoor. Graag stappen wij mee in de toekomst van groene stroom. Daarom hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in zonne-energie en elektrisch autorijden. Elektrisch autorijden wordt steeds populairder. Naar verwachting zullen steeds meer bestuurders overstappen naar deze manier van auto rijden. Met oog op de toekomst is het handig voor u als bedrijf of particulier om hierin te investeren. Heeft u al een elektrische auto aangeschaft of gaat u er binnenkort een kopen? Wilt u thuis op kunnen laden? Wij kunnen een laadpaal op de door u gewenste plaats installeren. Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Laadpaal installeren voor uw personeel

Indien u een laadpaal wilt laten installeren bij uw bedrijf kunnen wij dit voor u verzorgen. Het voordeel van het plaatsen van een laadpaal op uw eigen terrein is dat u geen vergunning nodig heeft. Wij kunnen dit snel en uiterst veilig voor u regelen. Heeft u meerdere medewerkers met elektrische auto’s? De hoeveelheid laadpalen hangt o.a. af van:

  • Het aantal gebruikers
  • Uw meterkast
  • De stroomcapaciteit

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om deze bij uw medewerkers thuis te laten plaatsen.

Laadpaal installeren door professionele en gecertificeerde installateurs

Kies voor veiligheid en professionele installatie en maak een afspraak met AVT Installaties. Wij beschikken namelijk over installateurs met de benodigde certificeringen en die werken volgens de geldende regels en normen. Hiermee kiest u niet alleen voor veiligheid maar ook voor een betrouwbare manier van laden.

Vakkundige laadpaal installatie

AVT Installaties is specialist op het gebied van laadvoorzieningen en groene stroom. Graag bieden wij passende oplossingen en verzorgen wij de installatie hiervan. Onbezorgd uw elektrische auto op kunnen laden? Schakel ons in.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

AVT Installaties logo
AVT Installaties

Stel uw vraag

Laadpaal installeren

© AVT Installaties 2020 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM